Πανό ΕΠΑΜ Αχαρνών - Καματερού

Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Ούτε μια σπιθαμή γης στα γουρούνια!

του "askordoulakos"

«Μόνο ένα κτήνος μπορεί να συνιστά στους φτωχούς να κάνουν οικονομία .... το να συνιστούμε οικονομία στους φτωχούς είναι κάτι τόσο εξωφρενικό, όσο και υβριστικό. Είναι σαν να συμβουλεύουμε έναν που πεινάει να τρώει λιγότερο.» 
Όσκαρ Ουάιλντ , «The Soul of Man και under Socialism» 1891. 

_______________


ΔΕΔΟΜΕΝΟ 1ο

Στις 22 και 23 Οκτώβρη, πριν 7 μέρες δηλαδή, πραγματοποιήθηκε η «4η  Ελληνογερμανική Συνέλευση των Δημάρχων της Νυρεμβέργης», με τον χαριτωμένο τίτλο « Ο Δήμος του μέλλοντος», στην οποία συμμετείχε το ...
crème de la crème των δωσιλόγων Δημάρχων   κι ο εντεταλμένος της Μέρκελ στην Ελλάδα, Χάνς Γιόαχιμ Φούχτελ.

Επί της ουσίας, σκοπός του παραπάνω πανηγυριού ήταν να δοθούν μαθήματα και οδηγίες για το πώς οι δήμοι θα επιβάλλουν τοπική φορολογία στους πολίτες, το πώς θα ιδιωτικοποιηθούν δημοτικές υπηρεσίες, πως θα απαλλαγούν από υπηρεσίες δημόσιου και κοινωνικού χαρακτήρα, με ποια διαδικασία θα δώσουν τα απορρίμματα σε ιδιώτες επιχειρηματίες, πως ενδεχομένως θα γίνουν οικονομικές ζώνες γερμανικών συμφερόντων στην Ελλάδα κ.λ.π.

Βέβαια, για το σκοπό και το περιεχόμενο τοιούτου είδους ...συνελεύσεων  σας είχαμε προϊδεάσει εδώ και καιρό με την ανάρτηση, που είχε τίτλο «Το σύγχρονο γερμανικό Αnschluss και το σημερινό πατριωτικό καθήκον της Αριστεράς», όπου  σημειώναμε ότι η στρατηγική των κατακτητών είναι η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ της νομικής προσωπικότητας του ελληνικού κράτους και η σταδιακή ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ της ελληνικής επικράτειας από το γερμανικό κράτος (έτσι εξηγείται η σκοπούμενη και μεθοδευμένη διάλυση των κρατικών δομών).

ΔΕΔΟΜΕΝΟ 2ο

Από την 1η Ιούλη  ολόκληρη η Ελλάδα ανήκει πλέον στον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας (ΕΜΣ). Η Συνθήκη Ίδρυσης του ΕΜΣ στο άρθρο 32 παρ. 2 της Συνθήκης αναφέρει ρητά: «Ο ΕΜΣ διαθέτει πλήρη νομική προσωπικότητα· έχει πλήρη δικαιοπρακτική ικανότητα:

α) να αποκτά και να διαθέτει κινητή και ακίνητη περιουσία,
β) να συμβάλλεται,
γ) να είναι διάδικος και
δ) να συνάπτει συμφωνία και/ή πρωτόκολλα για την έδρα, όποτε είναι αναγκαίο, για την εξασφάλιση της αναγνώρισης και της επιβολής του νομικού καθεστώτος και των προνομίων και ασυλιών του».

Στην ίδια ως άνω Συνθήκη Ίδρυσης, στο άρθρο 32 § 08, προβλέπεται ότι «Στον βαθμό που είναι αναγκαίο για την άσκηση των δραστηριοτήτων που προβλέπονται στην παρούσα συνθήκη, όλη η περιουσία, οι χρηματοδοτικοί πόροι και τα στοιχεία του ενεργητικού του ΕΜΣ δεν υπόκεινται σε κανέναν περιορισμό, ρύθμιση, έλεγχο και μορατόρια οποιασδήποτε φύσεως».

Επί της ουσίας λοιπόν, ξεπουλήθηκε ολόκληρη η χώρα και παραχωρήθηκε η κυριαρχία της, σ’ έναν υπερκρατικό οργανισμό, σαν τον ΕΣΜ, δεμένη χειροπόδαρα.

ΔΕΔΟΜΕΝΟ 3ο

Είναι γνωστό πλέον το θέμα με τη φορολογία των οικοπέδων και των αγροτεμαχίων. Το ζήτημα δεν είναι το ύψος του φόρου, αλλά ότι έτσι ακόμα και το τελευταίο χωραφάκι της ελληνικής υπαίθρου αποκτά ΑΝΤΕΙΚΙΜΕΝΙΚΗ ΑΞΙΑ και μ’αυτόν τον τρόπο ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΤΑΙ άπασα η ακίνητη περιουσία των Ελλήνων, ώστε ν’απαλλοτριωθεί πιο εύκολα το οικόπεδο, που λέγεται Ελλάδα.

Χτες βράδυ εμφανίστηκε στο δελτίο του  Σκάι, το χοντρόπετσο και γλοιώδες κάθαρμα που εμπνεύστηκε το συγκεκριμένο ν/σ και παριστάνει τον τεχνοκράτη σύμβουλο του Στουρνάρα, ονόματι Καραβίτης. Το συγκεκριμένο υποκείμενο ήταν στην παρέα του Στουρνάρα, ήταν δηλαδή εις εκ των αξιωματούχων/συμβούλων του Σιμητικού καθεστώτος που μας έβαλαν στην ΟΝΕ με το γνωστό τρόπο κι αντί να σαπίζει σε κάποια φυλακή, εξακολουθεί ν’ αρπάζει (ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΑΛΛΩΝ) και τα τελευταία εναπομείναντα ψίχουλα από το τραπέζι του λαού.

Το μόνο που απαντούσε σε ό,τι τον ρωτούσαν ήταν «ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΩ», ή «ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ». Τόσο... χαρισματικός! Άλλωστε και μόνο το παρουσιαστικό του κι η εκφορά του λόγου του (αστοιχείωτος, που δε μπορεί να συντάξει μια πρόταση, περιοριζόμενος σ’ εκφράσεις κλισέ) τον κατατάσσει δικαίως στο πάνθεον των προθύμων καθαρμάτων, που υπάρχουν διαχρονικά σε κάθε χώρα και σπεύδουν να υπηρετήσουν όποιον έχει το «πάνω χέρι».

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

«Εμείς, το μόνο πού διαθέτουμε, είναι οι καλύβες μας και τα πεζούλια μας», όπως είπε ο Άρης στη Λαμία. Ούτε σπιθαμή γης στα καθάρματα!

Και μην ξεχνάμε: Να κρατήσουμε ψηλά, το πνεύμα του Μετώπου!

από το "Βαθύ Κόκκινο" μέσω ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ - Ε.ΠΑ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

UA-49932466-1