Πανό ΕΠΑΜ Αχαρνών - Καματερού

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Το τηλεοπτικό τουρνουά της "Παγκαλιάδας" ξεκίνησε!!!

Τις τελευταίες ημέρες οι κυβερνώντες έχουν εξαπολύσει μία τηλεπικοινωνιακή επίθεση με σκοπό (για άλλη μία φορά) τον αποπρασανατολισμό του Ελληνικού Λαού από την οδυνηρή πραγματικότητα που βιώνει.

Μετά την "Χρυσαυγιάδα" που δεν απέδωσε τα αναμενόμενα για αυτούς οφέλη άρχισαν μέσω των "γνωστών" συγκροτήματων τύπου να χρησιμοποιούν "στοκ" θέματα πετώντας για άλλη μία φορά κυριολεκτικά την μπάλα στην εξέδρα!

Έτσι είδαμε επί μέρες να μονοπωλούν τα δελτία ειδήσεων η μικρή Μαρία, αλλά και η ... παλαιότερη ιστορία του απαχθέντος και εξαφανισμένου μικρού Μπεν αναστατώνοντας για άλλη μία φορά την δύστυχη μάνα.

Τέλος μέσα στην αγωνία τους για την "τύφλωση" και την "κώφωση" όλων μας (λόγω και της επικείμενης έλευσης των Τροικάνων στην Αθήνα) "αμόλησαν" και το "βαρύ" πυροβολικό τους τον γνωστό κ. Πάγκαλο ο οποίος για άλλη μία φορά παίζει τον συνηθισμένο του ρόλο δηλ. αυτόν της "Σουπιάς" που θολώνει τα νερά!
Έτσι λοιπόν τον ακούσαμε να λέει ότι το ΠΑΣΟΚ με την ΝΔ θα πρέπει να κατέβουν μαζί στις Ευρωεκλογές επιβεβαιώνοντας εμμέσως ότι το κόμμα αυτό πάει για εξαφάνιση αλλά δίνοντας και την αφορμή για "στημένες" τηλεοπτικές αντιπαραθέσεις και κόντρες των Μεν με τους Δε! 
 
Δυστυχώς όμως χθες στα πλαίσια του ναρκισσισμού που τον διακατέχει δήλωσε δημόσια και με καμάρι ότι πριν αρκετά χρόνια ως υπουργός, την ώρα του πρωινού καφέ (ίσως και της μπουγάτσας) παρακολουθούσε τον εδώ πρέσβη της Αμερικής στις συνομιλίες του .... ακόμα και με τους Τούρκους!!! Σεβόμενος εσάς δεν τον χαρακτηρίζω όπως του αρμόζει αλλά θέλω να επισημάνω ότι ο εν λόγω "κύριος" αποτελεί πλέον δημόσιο κίνδυνο μια και ξέφυγε από τα πλαίσια της γραφικότητας και άρχισε να εκθέτει την χώρα δημόσια σε εχθρούς και φίλους! Ελπίζω κάποιος εισαγγελέας να τον καλέσει σύντομα και να του πει αυστηρά ότι θα πρέπει επιτέλους να "βουλώσει" το ανεξέλεγκτο.... στόμα του!
Υποσημείωση
Μετά τον ανεκδιήγητο Γ. Παπανδρέου που διαλαλούσε σε όλη την οικουμένη ότι κυβερνάει ένα διεφθαρμένο λαό τώρα ο Θ. Πάγκαλος μας εκθέτει και ως ... ρουφιάνους!
Το σίγουρο πλέον είναι το τηλεοπτικό τουρνουά της "Παγκαλιάδας" ήδη ... ξεκίνησε!!!

Του Γιάννη Πρεβενιού  μέσω το "ΓΡΕΚΙ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

UA-49932466-1