Πανό ΕΠΑΜ Αχαρνών - Καματερού

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Success story, κι επιτυχημένο χαρακίρι*..

* Ιαπωνικός τελετουργικός τρόπος αυτοκτονίας, που καθιερώθηκε απ' τους Σαμουράϊ ως μοναδική επιτρεπτή διέξοδος σε περίπτωση ήττας, ή ατίμωσής τους..    

Κακόμοιρη Ελλάδα!
     Έχεις για ''πρωθυπουργό'' έναν που θεώρησε τέτοια επιτυχία που ΤΟΥ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΓΙΑ ΕΞΗ ΜΗΝΕΣ τον ΦΠΑ στην εστίαση, ώστε βγήκε να κάνει διάγγελμα ότι ''πήρε το πράγμα επάνω του'', για τους κολοκυθοκεφτέδες και τους λαχανοντολμάδες!

     Το δημόσιο χρέος όμως μέσα σ' έναν χρόνο έκανε άλμα 24,1% κι έφτασε στο 160,5% του προϋπολογισμού.

     Πριν ένα χρόνο πανηγύριζε ο τραπεζίτης πρωθυπουργός ότι, με το PSI και την ΚΛΟΠΗ των αποθεματικών ταμείων, νοσοκομείων, συλλόγων και ιδιωτών, μέσω του κουρέματος των κρατικών ομολόγων, μειώθηκε το δημόσιο χρέος!

     Ο τότε υπουργός των οικονομικών, επιστρατεύοντας όλη την χυδαιότητά του, έφτυνε σάλια μαζί με λέξεις: ''Σώσαμε την Ελλάδα!''..

     Ο σημερινός ''πρωθυπουργός'', τότε στήριζε εκείνη την κυβέρνηση, και διεκδικούσε μερίδιο στην ''επιτυχία'', αντί ο κομπογιανίτης, ο αποτυχημένος, να σκίσει ό,τι πτυχία και διπλώματα οικονομικών έχει!

     'Ολοι οι κόποι, οι θυσίες, τα δάκρυα και το αίμα του λαού πάνε χαμένα.

     Και θα πηγαίνουν χαμένα όσο οι αλητήριοι που ευθύνονται για την σημερινή κατάσταση εξακολουθούν να κυβερνούν.

     Γι αυτούς υπάρχει μόνον μία διέξοδος πριν ο λαός επέμβει δυναμικά και ατιμωτικά.  Ένας και μόνον τρόπος πριν τα ίδια τα παιδιά τους φτάσουν στο σημείο να αλλάξουν όνομα για να ξεφύγουν απ'την ξεφτίλα των πατεράδων τους:
     Ο ιαπωνικός τρόπος..

     Μόνον που αυτό τουλάχιστον ας το κάνουν σωστά.
     Θα είναι και η μόνη τους επιτυχία..

     Το success story της ζωής τους!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

UA-49932466-1