Πανό ΕΠΑΜ Αχαρνών - Καματερού

Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Υπουργείο Προπαγάνδας: Η πίτσα άργησε μια μέρα

 Γενναίοι και γενναίες, μνημονιακά πρεζάκια και συριζαίοι, άνεργοι και κωλόφαρδοι, μπορεί η ανάπτυξη να μην ήρθε ποτέ, μπορεί η ανεργία να καλπάζει, μπορεί η φτώχεια και η πείνα να θερίζουν, αλλά εμείς συνεχίζουμε να έχουμε στο μυαλό μας τα λόγια του χαρισματικού μας ηγέτη: "Αν βγάλουμε το καλοκαίρι, το Σεπτέμβριο απογειωνόμαστε".

Εννοώντας, πως ή θα πεθάνουμε ή θα φύγουν με ελικόπτερα, ή θα πάμε στο διάολο.

Στο 26,9% εκτινάχθηκε λοιπόν το ποσοστό της ανεργία στην Ελλάδα το μήνα Απρίλιο, από 26,8% που ήταν το Μάρτιο, ενώ τον Απρίλιο του 2012, η ανεργία ...
έφτανε το 23.1%. Όσο αφορά τώρα την ανεργία των νέων, αυτή έφτασε στο 57,5% τον Απρίλιο 2013 από 51,5% τον Απρίλιο 2012. Οι αριθμοί αυτοί, μπέρδεψαν σε πολύ μεγάλο βαθμό τη γιαγιά μου, η οποία ισχυρίζεται πως ο Νίκος, η Όλγα, ο Μπάμπης και τα άλλα παιδιά, επαναλαμβάνουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα, πως εδώ και μερικούς μήνες, βαδίζουμε προς τη σωστή κατεύθυνση.

Αφού της το εξήγησα, η 80χρονη γιαγιά μου κατάλαβε, πως εμείς και ο Νίκος, Όλγα, ο Μπάμπης και τα άλλα παιδιά, δεν ανήκουμε στο ίδιο στρατόπεδο.

Αξίζει να σημειώσουμε, πως όσοι εργάζονται περιστασιακά (ακόμα και 1 φορά την εβδομάδα), δουλεύουν part time, ή δεν πληρώνονται, συμπεριλαμβάνονται στο εργατικό δυναμικό της χώρας.

Στις 8 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί όπως όλα δείχνουν, η συνάντηση του Αντώνη με τον Μπαράκ Ομπάμα. Ο ανεπάγγελτος πρωθυπουργός μας, ο οποίος έχει να κάνει ταξίδι αναψυχής στο εξωτερικό από τότε που πήγε στην Κίνα, δήλωσε ενθουσιασμένος για την πρόσκληση που έλαβε:

"Θα πάω στην Αμερική. Τζάμπα. Πρέπει να συζητήσουμε με τον Πρόεδρο Ομπάμα για το Κυπριακό, το Νάτο, την κατάσταση στη Συρία, καθώς και να μάθω αν ξέρει κάναν ηλίθιο που θα θέλει να επενδύσει σε μια χρεοκοπημένη χώρα. Όλα αυτά θα μπορούσαν φυσικά να γίνουν και τηλεφωνικά ή μέσω τηλεδιάσκεψης.".

Σε άλλα κυβερνητικά νέα, πως "δε θα ληφθούν νέα μέτρα το 2013", δήλωσε ο Υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Γιάννης Στουρνάρας, ο οποίος προφανώς μας βρήκε ηλίθιους και το εκμεταλλεύεται. Από την άλλη, ποιος είμαι εγώ που θα τον κρίνω. Έξι φορές το έχουν πει μέχρι τώρα και έξι φορές δεν άνοιξε μύτη. Ή κεφάλι. Μπορούμε φυσικά πάντα, να κάνουμε και μια πορεία στο κέντρο. Όταν τα βλέπει αυτά η κυβέρνηση, τα κάνει πάνω της.

Για να λέμε όμως τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη, έγινε και ένα καλό με όλη αυτή την ιστορία με την κρίση. Σταμάτησαν οι Έλληνες, να καίνε τα δάση! Γιατί ποιος να χτίσει τέτοιες εποχές; Απλά το αναφέρω, για να μη νομίζετε ότι δε βλέπω τα καλά που κάνει ο Πίτσας.

Αντώνη, κλείσε και την Πυροσβεστική ρε, τζάμπα λεφτά δίνεις.

Τώρα που το σκέφτομαι, μπορεί να έκανα και μαλακία που το έγραψα, αυτός είναι ικανός να αρχίζει να βάζει φωτιές εδώ και εκεί και μετά να πει πως το έκανε για να δώσει ώθηση στον κλάδο.

Και μιας και τις 2 τελευταίες ημέρες, όλο το δημοσιογραφικό γίγνεσθαι, καταγίνεται με τα ποσοστά των δημοσκοπήσεων, ας δώσουμε και εμείς τα ποσοστά της δημοσκόπησης της εταιρείας VPC, την οποία διεξήγαγε για λογαριασμό μας:


  • Στην ερώτηση, πρέπει να κρεμάσουμε τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, το 78% των ερωτηθέντων απάντησε ΝΑΙ, το 2% απάντησε ΌΧΙ, και το 20% ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ.
  • Στην ερώτηση, πιστεύετε πως ο Αντώνης Σαμαράς και ο Ευάγγελος Βενιζέλος είναι υποχείρια μεγάλων τραπεζικών ομίλων, το 90% απάντησε ΝΑΙ και το 10% ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ.
  • Στην ερώτηση, με μια λέξη πως θα χαρακτηρίζατε τον Αντώνη Σαμαρά, το 70% των ερωτηθέντων απάντησε, ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ, ΤΟ 15% ΜΑΛΑΚΑ, το 10% ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ και το 5% ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ.
  • Στην ερώτηση (έγινε σε τουρίστες που επισκέφθηκαν την Ακρόπολη σήμερα το πρωί), τι ιδιότητα πιστεύετε πως έχει ο πρωθυπουργός της Ελλάδας α) Καθηγητής Πολιτικής Οικονομίας β)Επίκουρος Καθηγητής Βιοτεχνολογίας γ)Υπήρξε Ιδιοκτήτης Πιτσαρίας κάποια φάση στο παρελθόν, το 100% των ερωτηθέντων γέλασε.

(Η δημοσκόπηση δεν είναι πραγματική, είναι όπως οι άλλες που βλέπετε στην τηλεόραση).


Αθλητικά: Η εθνική ομάδα νέων ποδοσφαίρου, αποκλείστηκε στη φάση των 16 από το Ουζμπεκιστάν. Μπορεί στο Ουζμπεκιστάν, να μην έχει γίνει μόδα το μαλλί κλαρίνο και το τατουάζ και να χάνουν το χρόνο τους κάνοντας προπονήσεις.

Καιρός: Είναι καλοκαίρι και κάνει ζέστη. Εκπληκτικό;

Ευχαριστούμε που διαβάσατε το υπουργείο προπαγάνδας του Ramnousia και μην ξεχνάτε, οι ειδήσεις στα μεγάλα μ.μ.ε. κάνουν κακό στην υγεία.


Tyler Durden

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

UA-49932466-1