Πανό ΕΠΑΜ Αχαρνών - Καματερού

Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Ο αγώνας τώρα δικαιώνεται!

Τα δύο κόμματα που μεταρρυθμίζουν εδώ και χρόνια εναλλάξ τη χώρα, αναλαμβάνουν τώρα από κοινού να την μεταρρυθμίσουν για να σωθεί! Λογικό είναι. Ποιοι θα ήξεραν καλύτερα τον δρόμο για να μας βγάλουν από την κρίση αν όχι αυτοί που μας έφεραν σε αυτήν; Και ποιοι ξέρουν πωςνα αντιμετωπίζουν την διαφθορά και το πελατειακό κράτος αν όχι αυτοί που το έφτιαξαν; Είναι φανερό άλλωστε ότι η κυβέρνηση δεν είναι άντρο διαφθοράς, αδιαφάνειας και ανομίας γιατί τότε θα την είχαν κλείσει και θα ίδρυαν καινούρια σε μερικούς μήνες. 
 
Για να το κάνουν με την ΕΡΤ είναι απόδειξη ότι η ΕΡΤ ήταν πιο διεφθαρμένη από την Κυβέρνηση. Νομίζω όμως ότι δημοσιονομικά το κλείσιμο της κυβέρνησης θα είχε μεγαλύτερο όφελος. Αλλά η χώρα δεν αντέχει την αστάθεια. Σκέψου να επιβραδυνόταν η ελεύθερη πτώση της οικονομίας; Ποιος θα το άντεχε;
Πάντως η κίνηση του Αντώνη ήταν μεγαλοφυής και σου δίνει την βεβαιότητα ότι ξέρει καλά τι κάνει. Τουλάχιστον αν βλέπεις mega και διαβάζεις Καθημερινή. Δεν είναι και λίγο με μια κίνηση να ανασταίνεις τον Βενιζέλο και να ...διαλύεις το success story. Να καταρρακώνεις την διεθνή εικόνα σταθερότητας της χώρας που έφτιαχνες και να σε βρίζουν μέχρι και οι ψηφοφόροι σου. Ούτε να λες ότι θα σπάσεις αυγά και να τα σπας στο κεφάλι σου. Βέβαια ο συνωστισμός πατριωτών που θέλουν να σώσουν την χώρα γιατί αντιλαμβάνονται το εθνικό τους καθήκον και είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν και το κόστος παραμένει. Πριν τις εκλογές θα χαλαρώσει λίγο η φάση. Που θα είναι όλοι κατά του μνημονίου. Αλλά όταν σε στηρίζει ο Λοβέρδος πάει να πει ότι είσαι στον σωστό δρόμο. Προς την Χρυσή Αβγή.
Έμαθα ότι Κουκουλόπουλος και Λαζαρίδης ανέλαβαν να φτιάξουν την νέα επικαιροποιημένη συμφωνία της “νέας” κυβέρνησης. Τώρα μάλιστα! Έχουμε ελπίδα. Να μάθει από πρώτο χέρι ο Κουκουλόπουλος τα ακροδεξιά κόλπα στην επικοινωνία τώρα του τελείωσαν τα ανδρεοπανανδρεϊκά. Έρχονται και εκλογές και πρέπει να μάθει από κάπου τίποτε ακροδεξιές ατάκες. Γιατί ο Λοβέρδος τις φυλάει για τον εαυτό του. Είναι δύσκολη η κατάσταση αλλά νομίζω ότι η συμπροεδρία Σαμαρά – Βενιζέλου, υπόσχεται τουλάχιστον λίγο γέλιο. Και μεγαλύτερη τηλεθέαση. Γιατί με αυτές που είχαν μέχρι τώρα ήταν για κλείσιμο. Δεν είναι και λίγο δυο Ναπολέοντες στο ίδιο τραπέζι. Ας ταλαιπωρηθούν κι αυτοί λιγάκι. Μέσα στην κρίση δεν μπορεί να υπάρχουν “ιερές αγελάδες” που λέει και ο μεγαλοφυής braviΣιμος.

"Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ΕΡΤ, εργαζόμενους και συμπαραστάτες. Άλλαξαν τον ρου, κι ας μην φαίνεται αυτή τη στιγμή ευθέως πόσο σπουδαίο είναι αυτό. Και είναι και μια μεγάλη απάντηση σε όσους λένε ότι με τους αγώνες δεν αλλάζει κάτι."
Από antistachef μέσω το "Γρέκι"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

UA-49932466-1