Πανό ΕΠΑΜ Αχαρνών - Καματερού

Κυριακή, 30 Ιουνίου 2013

Νίκος Τζιανής: «Εύχομαι το αίμα μου να γίνει ποτάμι»... Και τα μνημονιακά κτήνη της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ μιλούν για ανάπτυξη και τρώνε από τον κορβανά!

«Δεν μπορώ, πλέον, να κοιτάξω τους ανθρώπους στα μάτια από ντροπή (…) Εύχομαι το αίμα μου να γίνει ποτάμι που θα πνίξει όσους έφεραν τον ελληνικό λαό σ’ αυτή την κατάσταση» φέρεται να αναφέρει σε ιδιόχειρο σημείωμα το οποίο άφησε πίσω του, ο 41χρονος Νίκος Τζιανής, ο οποίος έδωσε τέλος στη ζωή του την Πέμπτη 27 Ιουνίου, πέφτοντας από τον τρίτο όροφο της πολυκατοικίας που έμενε με τη σύζυγο. 
Τα στοιχεία αυτά φέρνει στη δημοσιότητα ρεπορτάζ του συναδέλφου Λευτέρη Παπαστεργίου, στο larissanet.gr. «Λένε πως ο δημοσιογράφος πρέπει να αφήνει το συναίσθημα στην άκρη. Να καταγράφει ψυχρά τα γεγονότα έτσι ώστε...

ο καθένας να μπορεί μόνος του να βγάζει συμπεράσματα.

Πολλές φορές όμως η ίδια η ζωή είναι αυτή που προκαλεί για ανατροπή κανόνων και δεδομένων» αναφέρεται στο ρεπορτάζ το οποίο συνεχίζει: «Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013. Ώρα 8 το πρωί.
 Ένας 41χρονος άντρας δίνει τέλος στη ζωή του πέφτοντας από τον τρίτο όροφο της πολυκατοικίας που έμενε με την γυναίκα του. 

Η συνοικία της Νεάπολης στη Λάρισα συγκλονίζεται, η είδηση διαδίδεται σε ολόκληρη την πόλη και όπως γίνεται συνήθως σ’ αυτές τις περιπτώσεις η παραφιλολογία παίρνει τα σκήπτρα από την πραγματικότητα. 

Ο Νίκος Τζιανής, άνθρωπος χαμηλών τόνων, κρατούσε καλά κρυμμένες τις ευαισθησίες του. Τις αγωνίες και το πάθος του τις έβγαζε το τελευταίο διάστημα μέσα από το κίνημα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, όπου ήταν μέλος της συντονιστικής επιτροπής του νομού Λάρισας. Κανείς δεν μπορούσε να διανοηθεί πως ο άνθρωπος αυτός θα έδινε με τον τρόπο αυτό τέλος στη ζωή του. 

Η larissanet.gr φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας το συγκλονιστικό σημείωμα που έγραψε ο Νίκος Τζιανής λίγες ώρες πριν πηδήξει στο κενό. Ένα κείμενο που συγκλονίζει, μια πραγματική γροθιά στο στομάχι, ένα ακριβές αποτύπωμα της ψυχολογίας χιλιάδων πολιτών που βλέπουν τη ζωή τους τα τελευταία χρόνια να συνθλίβεται». 

Περισσότερα: larissanet.gr., "alfavita"μέσω το "Γρέκι"

Το Σχόλιο μας: Κατ' αρχήν να εκφράσουμε την λύπη μας, την οργή μας για ότι συναίβει και τα Συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του "δολοφονημένου". Είναι εξαιρετικά οδυνηρή η διαπίστωση ότι άνθρωποι με ευαισθησίες που θα μπορούσαν να συνεισφέρουν στον αγώνα για την ανατροπή των προδοτών, επιλέγουν να καταφύγουν σε αυτή την ύστατη πράξη διαμαρτυρίας, η οποία δυστυχώς είναι αδιέξοδη και εκφράζει ταυτόχρονα και την αίσθηση αδιεξόδου που έχει διαμορφωθεί από το κοινοβουλευτικό Πολιτικό Σύστημα και τα γκεμπαιλίστικα 'ΜΜΕ' των διαπλεκόμενων αφεντικών της "εξημέρωσης" του Λαού!
Κανένας Έλληνας, κανένας άνθρωπος δεν θα πρέπει να αισθάνεται ντροπή για τις πράξεις επίορκων, προδοτών και διεφθαρμένων ... κι όμως εδώ έχουν οδηγήσει αρκετούς συμπολίτες μας μέχρι σήμερα. 
Εμείς στο Ε.Πα.Μ. παλεύουμε με όπλα την Αλληλεγγύη, την Οργάνωση και την Συλλογική Δράση για να σταματήσει ο Λαός μας να αισθάνεται αυτή την ντροπή, μέσα από τον διαρκή αγώνα μας για την Ανατροπή και την παραδειγματική Τιμωρία των πραγματικών ενόχων του Καθεστώτος υποτέλειας και Δουλοπαροικίας !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

UA-49932466-1