Πανό ΕΠΑΜ Αχαρνών - Καματερού

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Η Δημοκρατία δεν μένει πια εδώ ... ας το καταλάβουμε όλοι!


Την Πέμπτη 15 Νοέμβρη στο Αμφιθέατρο του Υπουργείου Ανάπτυξης, στην Γενική Συνέλευση των Εργαζομένων, παραβρέθηκαν οι Βουλευτές Λιάνα Κανέλλη του ΚΚΕ, και οι Ραχήλ Μακρή και Βασίλης Καπερνάρος από τους Ανεξάρτητους Έλληνες. 

Στις ομιλίες τους και οι τρεις μίλησαν για κατάργηση του Κοινοβουλίου μετά την ψήφιση του Μνημονίου 3, και οι τρεις τους μίλησαν για την ανάγκη  γενικευμένου ξεσηκωμού του Λαού για να μην περάσουν τα νέα μέτρα. Ο κος Καπερνάρος μίλησε μάλιστα για κατάλυση του Συντάγματος - με ευθύνη και των δικαστών -  και ζήτησε να διαβαστεί ειδικά το άρθρο 106 του Συντάγματος όπου στις 2 πρώτες παραγράφους αναφέρεται:

"1. Για την εδραίωση της κοινωνικής ειρήνης και την προστασία του γενικού συμφέροντος το Κράτος προγραμματίζει και συντονίζει την οικονομική δραστηριότητα στη Χώρα, επιδιώκοντας να εξασφαλίσει την οικονομική ανάπτυξη όλων των τομέων της εθνικής οικονομίας. Λαμβάνει τα επιβαλλόμενα μέτρα για την αξιοποίηση των πηγών του εθνικού πλούτου, από την ατμόσφαιρα και τα υπόγεια ή υποθαλάσσια κοιτάσματα, για την προώθηση της περιφερειακής ανάπτυξης και την προαγωγή ιδίως της οικονομίας των ορεινών, νησιωτικών και παραμεθόριων περιοχών.

2. Η ιδιωτική οικονομική πρωτοβουλία δεν επιτρέπεται να αναπτύσσεται σε βάρος της ελευθερίας και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας ή προς βλάβη της εθνικής οικονομίας."

Είναι απορίας άξιο πως αφού και οι τρεις ομιλητές αναγνωρίζουν ότι δεν υπάρχει Κοινοβούλιο σε λειτουργία και εφαρμοστέο Σύνταγμα, εξακολουθούν να παραμένουν
Βουλευτές παρέχοντας άλλοθι σε ένα καθεστώς εκτροπής του πολιτεύματος που ξεπερνά σε παράνομες πρακτικές ακόμα και αυτές που έχουν εφαρμόσει στο παρελθόν διαβόητες Χούντες!

Βέβαια οι Ανεξάρτητοι Έλληνες πρότειναν στον ΣΎΡΙΖΑ να παραιτηθούν πριν την ψήφιση του Μνημονίου 3, χωρίς να αναφέρουν φυσικά ότι αυτή ήταν και παραμένει μια πρόταση που έγινε σε όλη την "αντιμνημονιακή" αντιπολίτευση από το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο

Την επόμενη κιόλας ημέρα,στις 16/11 μάθαμε ότι συνεχίζεται η δίωξη του Δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη, μετά από έφεση του Εισαγγελέα. 

Στις 17 Νοέμβρη το Καθεστώς έκλεισε 6 Σταθμούς του Μετρό για να αποτρέψει τον Λαό να συμμετάσχει μαζικά στις διαδηλώσεις, πράγμα που εν μέρει επέτυχε.  Η Αστυνομία ήταν κυριολεκτικά σε κάθε γωνία υπενθυμίζοντας ότι πλέον σε αυτή τη χώρα η επιβολή της "Τάξης"  χρησιμοποιείται απλά ως επίφαση νομιμοποίησης ενός δικτατορικού καθεστώτος ξένης Κατοχής που έχει καταλύσει όχι μόνο το Σύνταγμα, όχι μόνο το Κοινοβούλιο αλλά αυτό καθαυτό το Ελληνικό Κράτος. 

Την Κυριακή 18/11 ... άνοιξε με εντολή του Δοσίλογου υποτιθέμενου Πρωθυπουργού το Εθνικό Τυπογραφείο για να εκδοθούν Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου που μετατρέπουν την πατρίδα μας σε προτεκτοράτο με την βούλα του δοσίλογου πολιτικού κατεστημένου μιας εγκάθετης και κατά παραβίαση της Λαϊκής θέλησης συγκυβέρνησης, που είναι υποχείριο στα χέρια οικονομικών Κατοχικών Δυνάμεων!!!

Στις 19/11 ο Βουλευτής Στάθης Παναγούλης ανέφερε σε ραδιοφωνική εκπομπή ότι η έκδοση των Πράξεων Νομοθετικού Περιεχομένου έγινε, όταν την προηγούμενη εβδομάδα  η Βουλή συνεδρίασε για μόλις 2 ώρες !!!

Είναι όλα μαζί τα παραπάνω που συνθέτουν την εικόνα ή μέρος της εικόνας για το ζοφερό παρόν και το εξοντωτικό μέλλον που προδιαγράφεται μπροστά μας. Σε όλα τα παραπάνω η Δημοκρατία είναι τραγικά απούσα, την ίδια στιγμή που ο Λαός στην πλειοψηφία του δυστυχώς ακόμα στέκει μουδιασμένος, απέναντι στην επερχόμενη ολική καταστροφή. 

Οι ημέρες που διανύουμε είναι πραγματικά κρίσιμες και όλα δείχνουν ότι όσο ο χρόνος κυλά, και το δοσίλογο καθεστώς με φρενήρεις ρυθμούς θα προσπαθεί να επιβάλει τα μέτρα, δυστυχώς γίνεται κοινή αίσθηση σε όλους μας ότι θα απαιτηθούν αιματηρές θυσίες από πλευράς του Λαού μας. 

Όλοι εμείς που αγωνιζόμαστε μέσα από τις γραμμές του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου έχουμε πλέον ακόμα μεγαλύτερο χρέος απέναντι στα παιδιά μας, στην πατρίδα και τον Λαό. Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο! Δεν περισσεύει κανείς μας από τον διαρκή αγώνα για ενημέρωση και εγρήγορση του Λαού μας στην κατεύθυνση της άμεσης Ανατροπής του κατοχικού καθεστώτος. 

Ήδη έχουν διαμορφωθεί ελπιδοφόρες δράσεις και κινητοποιήσεις στους ΟΤΑ, σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης όπως ο Flash, σε Οργανισμούς του Δημοσίου και μέρα με τη μέρα προστίθενται νέοι πυρήνες αντίστασης ....

Κάθε νέος χώρος κινητοποίησης που προστίθεται, κάθε εργαζόμενος που ακολουθεί τον αγώνα είναι και μια μικρή νίκη που πρέπει να καταφέρουμε, ταυτόχρονα είναι και ένα ακόμα προσκλητήριο για την επιστροφή της αληθινής Δημοκρατίας στην πατρίδα μας.
Γιατί οφείλουμε όλοι να το συνειδητοποιήσουμε ότι η Δημοκρατία δεν μένει εδώ ... ούτε καν με τον στρεβλό και παραπλανητικό τρόπο που την βιώσαμε στην περίοδο της καταστροφικής Μεταπολίτευσης. 

Μετά την συνταγματική εκτροπή της Χούντας Παπαδήμου και την εκτρωματική συγκυβέρνηση της Κουβελοαριστεράς με την Σαμαροδεξιά και τα απολοιφάδια του ΠΑΣΟΚ ... με "πρωθυπουργό" Στουρνάρα , η Ελληνική Δημοκρατία βρίσκεται σιδεροδέσμια στα μπουντρούμια μιας νέας Γκεστάπο, αυτής του Ευρωπαϊκού Νεοφιλελεύθερου Φασιστικού Μονόδρομου των Χρηματαγορών. 

Ο δρόμος που απομένει σε όλους όσους επιθυμούν την επιστροφή της Δημοκρατίας είναι μόνο ένας, ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΠΑΛΛΑΪΚΗ ΔΙΑΡΚΗΣ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ μέχρι την ανατροπή τους και την δημιουργία ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ. 
Κάθε άλλη διχαστική επιλογή θα βάλει την Πατρίδα, τον Λαό και την ίδια την Δημοκρατία σε κινδύνους από το ενδεχόμενο εμφύλιων συγκρούσεων και ανοργάνωτων εξεγέρσεων που δεν μπορούν να οδηγήσουν σε θετικές εξελίξεις.

                                                                                                                         Απλός Έλληνας 
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

UA-49932466-1