Πανό ΕΠΑΜ Αχαρνών - Καματερού

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Τι περιμένεις ακόμα Έλληνα;


Το καλοκαίρι πια τελείωσε και τα νέα "μέτρα" ανακοινώθηκαν ...

Τα ψέμματα της άθλιας δοσίλογης ντόπιας τρόϊκας που κάνει πως μας κυβερνά πέφτουν το ένα πίσω από το άλλο ...

Οι κόκκινες γραμμές του Καρατζαφώτη Κουβέλη και του δήθεν αριστερού συρφετού των βολευτών του εξαφανίσθηκαν πίσω από την ανάγκη τάχα η Ελλάδα να έχει Κυβέρνηση. Μια Κυβέρνηση παρά και ενάντια στα συμφέροντα του Ελληνικού Λαού. 

Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. (ότι απέμεινε από από αυτό) ασχολείται με το πόσες ακτίνες θα έχει στο σήμα του ... και φυσικά δεν ασχολείται με  το γεγονός ότι οι Έλληνες θα συνθλιβούν κάτω από την μπότα της οικονομικής χούντας που αυτό μας οδήγησε. 

Όσο για τον Αντώνη κολοτούμπα Σαμαρά μετά την εξεφτελιστική περιοδεία του "εις τας Ευρώπας" αποτίναξε μια και καλή το όποιο πατριωτικό προσωπείο πούλησε στα κουτορνίθια που τον ψήφισαν και οδεύει με ιλιγγιώδεις ταχύτητες  στο πλήρες ξεπούλημα της πατρίδας μας και του λαού μας, πιστό σκυλί στις εντολές που του δίνουν οι νέοι κατακτητές του Ευρωπαϊκού Χρηματοοικονομικού Ράιχ. 

Κι όλοι μαζί οι "κυβερνήτες μας" μια χαρά το κουκουλώσανε το σκάνδαλο της SIEMENS άρον - άρον !!!

Και εμείς Έλληνα τι κάνουμε τώρα; Τι στα αλήθεια περιμένουμε πια;
Νομίζεις ακόμα ότι θα γίνει κάποιο θαύμα και θα "την βγάλεις καθαρή"; Ή μήπως ότι ο Θεός θα βάλει το χέρι του για να σώσει ως δια μαγείας την Πατρίδα;
Μήπως περιμένεις να φτάσουν στην πόρτα σου με το κατασχετήριο για να διαμαρτυρηθείς;
Μήπως περιμένεις να δεις τα παιδιά σου, τον εαυτό σου, τον πατέρα σου τον αδερφό σου να αργοσβήνουν χωρίς νοσοκομεία, φάρμακα και γιατρούς για να σηκωθείς όρθιος και να βγεις στον δρόμο;
Μήπως περιμένεις πότε τα λεφτά που θα παίρνεις ως επίδομα εργασίας (γιατί μισθός δεν θα μπορεί να λέγεται αυτό πλέον) δεν θα σου φτάνουν και θα πεινούν τα παιδιά σου την ώρα που με τους φόρους τους θα απειλούν - Κράτος μαζί και Τράπεζες - να σου πάρουν τους κόπους μιας ολόκληρης ζωής ;
Τι περιμένεις λοιπόν; Να σου επιβάλουν κατοχικό νόμισμα και να πληρώνεσαι σε πληθωριστικές Ευρωδραχμές για να ξεχρεώνεις σε σκληρό Ευρώ;
Μήπως δεν κατάλαβες ακόμα πως όσα σου λέγανε ότι θα χάσεις για να σε φοβήσουν πριν την κάλπη είναι αυτά ακριβώς που σαν αστραπή σου κλέβουν με όσα αποκαλούν "νέα μέτρα";

Ξέρω ότι βλέπεις πολλή τηλεόραση. Σε "ενημερώνουν" τα πληρωμένα φερέφωνα της Τρόϊκας και τα ντόπια αφεντικά των "πολιτικών" μας. Όλοι αυτοί που κόπτονται για το "Δημόσιο Χρήμα" που ξεκοκκαλίζουν για τόσες δεκαετίες μέσα από Δημόσιες Συμβάσεις, επιδοτήσεις και θαλασσοδάνεια. 

Οι Μπόμπολες με της συμβάσεις των αυτοκινητοδρόμων, και το ξεπούλημα των κοιτασμάτων χρυσού στην Χαλκιδική, οι Αλαφούζοι με τις οικολογικές ευαισθησίες και τα τάνκερ που μολύνουν όλο τον πλανήτη, οι Κυριακού με τα Τούρκικα σήριαλ της επεκτατικής προπαγάνδας των νεότουρκων που μας στέλνουν σωρηδόν τους μετανάστες μέσα σε βάρκες ή από τα σύνορα του Έβρου, είναι άνθρωποι που ενδιαφέρονται σίγουρα για το καλό σου!!!
Κι εσύ συνεχίζεις να τους ακούς !!!

Τι λοιπόν περιμένεις ακόμα Έλληνα; Να χάσεις δια παντός υγεία, παιδεία, εργασιακά δικαιώματα, σύνταξη και τα παιδιά σου να μην έχουν κανένα μέλλον; Να χάσεις την ίδια την πατρίδα που σε κανάκεψε και σε έκανε να κοιτάς με χαμόγελο τον πιο όμορφο ουρανό στην Ευρώπη για να σωθεί το Ευρώ και οι Τράπεζες των "φίλων" και "συμμάχων" Ευρωπαίων που δεν χάνουν ευκαιρία να μας εξευτελίζουν προκειμένου να ξεπουληθούμε φτηνότερα και γρηγορότερα σε αυτούς ;

Δεν σε αναγνωρίζω Έλληνα. Στα αλήθεια με έχεις τρομάξει. 
Όμως πάλι έχω μια τελευταία ελπίδα. Είναι λέω οι ώρα να μην περιμένουμε πια τίποτα από τους άλλους. Είναι η ώρα εμείς να κάνουμε το θαύμα και θα μας βοηθήσει κι ο θεός της Ελλάδας. 
Είναι λέω η ώρα να ενωθούμε και να αντισταθούμε μαζικά, γνήσια, λαϊκά ενάντια στην νέα κατοχή που μας επιβάλλουν. 
Είναι λέω η ώρα να παλέψουμε και να τους ανατρέψουμε σύμφωνα και με το άρθρο 120 του Ελληνικού Συντάγματος που τα τελευταία 3 χρόνια "Πρόεδρος" της "Δημοκρατία" και "Ελληνικά" κόμματα έχουν κάνει κουρελόχαρτο. 
Με κάθε μέσο όπως λέει και το Ελληνικό Σύνταγμα - γενική απεργία, μαζικές διαδηλώσεις, άρνηση πληρωμής, αλληλεγγύη και μαζική αντίσταση - πρέπει να τους αντισταθούμε !!!
Σήκω επιτέλους από τον καναπέ σου και την φαινομενική βολή σου. Κλείσε επιτέλους την Τηλεόραση που σου λέει ψέμματα και σε ποτίζει δηλητήριο για τον διπλανό σου, τον γείτονα σου, τον αδερφό σου κι έλα μαζί μας.

Έχουμε ένα καθήκον να εκπληρώσουμε. Το ύψιστο καθήκον και το μόνο χρέος κάθε Έλληνα! Να σώσουμε τα παιδιά μας, το βιος μας, την Πατρίδα μας. Να απελευθερωθούμε από τους νέους δυνάστες!!!
Εμείς στο Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο το παλεύουμε ήδη πάνω από ένα χρόνο και θα το παλεύουμε μέχρι να ξανάρθει η λεφτεριά.  Και σε καλούμε να έρθεις μαζί μας στο προσκλητήριο των αγώνων που έρχονται σε λίγο για να φτάσει σύντομα η ώρα αυτή.

Μην περιμένεις ακόμα Έλληνα ...  μην φοβηθείς άλλο ... μην σκύψεις το κεφάλι.

Γιατί αξίζεις ό,τι διεκδικείς! Κι εσύ αυτό που διεκδικείς πλέον είναι η Πατρίδα και η ζωή σου!

                                                                                                                                                   Η.Α.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

UA-49932466-1