Πανό ΕΠΑΜ Αχαρνών - Καματερού

Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Όχι, δεν θα παρακολουθήσω τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Λονδίνο

Τις τελευταίες ημέρες ακούω και διαβάζω συνέχεια σχόλια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Ομολογώ ότι δεν άντεξα να παρακολουθήσω ούτε 10 λεπτά από την τελετή έναρξης αφού από τα πρώτα 2 λεπτά συνειδητοποίησα ότι πρόκειται για προπαγανδιστικό υποπροϊόν για την προβολή της σύγχρονης υποκουλτούρας του "Αγγλικού Μεγαλείου".

Δεν θα σταθώ ούτε στα Μασωνικά Σύμβολα ούτε και στις άθλιες δηλώσεις του ανεκδιήγητου και ανιστόριτου; Ζακ Ρογκ ούτε στα σκοτεινά πλάνα της ανάδειξης του φόβου σε υπερθέαμα, αλλά κυρίως στο γεγονός της παρουσίασης μιας συνολικής εικόνας που προσβάλει ευθέως το λεγόμενο Ολυμπιακό Ιδεώδες που στον πυρήνα του αναδεικνύει το Ανθρωπιστικό Ιδεώδες, την Ειρήνη, την Ευγενή Άμιλλα και την Αξιοκρατία ως ύψιστες αξίες. 

Ούτε θα σταθώ στα γεγονότα που αφορούν την ανάκληση της Βούλας Παπαχρήστου με αφορμή μια ανόητη δήλωσή της, αφού κατά την άποψή μου δεν θα έπρεπε αρχής εξαρχής να συμμετάσχουμε σε αυτούς τους Αγώνες σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την άθλια στάση της Διεθνούς Κοινότητας ...
απέναντι στους Έλληνες και την Ελλάδα όλη αυτή την περίοδο της καταστροφικής επιβολής των Μνημονίων στον Λαό μας. 

Πόσο μάλλον όταν οι ακραία ρατσιστικές δηλώσεις της Γερμανίδας αθλήτριας  αποδώθηκαν γελοιωδέστατα σε παραβίαση του λογαριασμού της στα Κοινωνικά Δίκτυα του διαδικτύου, χωρίς να ψελίσει έστω μια λεξούλα διαμαρτυρίας ένας από τους εκπροσώπους μας!

Οι Αγώνες αυτοί είναι μια κακόγουστη φάρσα, η οποία αμαυρώνει ότι εν τέλει έχει απομείνει ως δικαιολογία για την διεξαγωγή τους. Την στιγμή που στην Συρία γίνεται σφαγή με τους ξένους πράκτορες και τους μισθοφόρους "αντιστασιακούς" να αλωνίζουν την χώρα για να επαναφέρουν την "Δημοκρατία" δολοφονώντας τον Συριακό Λαό η έννοια της εκκεχυρίας μοιάζει με την κουρελιασμένη σημαία των Ολυμπιακών Αγώνων. 

Την ίδια στιγμή στην Ελλάδα χιλιάδες αυτοκτονίες στις οποίες καθημερινά προστίθενται νέες διαμορφώνουν το σκηνικό μιας διαρκούς γενοκτονίας που συντελείται μπροστά στα μάτια του Ελληνικού Λαού, στο όνομα μιας "διάσωσης" που επιβάλλεται με τρομοκρατία και εκβιασμούς από την Τρόικα ντόπια και Ξένη, μέχρι τελικής εξόντωσης μας. 

Διεθνής Εμποροπανύγηρις οι Ολυμπιακοί του Λονδίνου και εμείς εδώ με κυβερνήτες δωσίλογους "για τα πανηγύρια" ξεπουλάμε σε ξεφτιλισμένες τιμές και με ξεφτιλισμένες μεθόδους την Δημόσια περουσία μας σε ντόπιους κολλητούς συνεργάτες των ξένων νεοκατακτητών που σε όλη την ιστορία του νέου Ελληνικού Κράτους κάνουν τα πάντα για να μην απελευθερωθούμε ποτέ. 

Τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης/Εξημέρωσης που μας "τα ζάλισαν" για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και τις απαράδεκτες δηλώσεις της Παπαχρήστου κάνουν "μούγκα στην στρούγκα" φυσικά σε ότι αφορά το ξεπούλημα της Αγροτικής και τα επερχόμενα deals των αφεντικών τους !!!

Με όλα τα παραπάνω και αναμένοντας πότε θα "σκάσει" το επόμενο ανακοινωθέν για χρήση αναβολικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες δεν έχω κανένα απολύτως λόγο να χαραμίσω τον χρόνο μου για να παρακολουθήσω ένα θέαμα παραπλάνησης της Οικουμένης.

Θα προτιμήσω να κάνω ένα μικρό ταξίδι στον χώρο της Αρχαίας Ολυμπίας εκεί που ξεκίνησαν όλα για να αφουγκραστώ τους μακρινούς ήχους αθλητών που αγωνίζονταν χωρίς αναβολικά για το έπαθλο του στεφανιού της ελιάς και της αναγνώρισης τους από τους συμπολίτες τους. 

Τότε που ρίχνανε τα τείχη για να μπουν οι Ολυμπιονίκες και  όχι για να περάσουν κάνοντας περίπατο οι ξένοι επιδρομείς ...

του Ηλία Αλεξανδρή
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

UA-49932466-1