Πανό ΕΠΑΜ Αχαρνών - Καματερού

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Το ΧΩΝΙ απαντάει στην Bild

Το ΧΩΝΙ απαντάει στην Bild. Διαβάστε την απαντησή μας στην προκλητική επιστολή των Γερμανών προς τους Έλληνες, ατάκα στην ατάκα... (Η απάντησή μας είναι ήδη στο mailbox της Bild, μεταφρασμένη στα Γερμανικά)

ΠΡΟΣΟΧΗ BILD. ΣΟΥ ΜΙΛΑΕΙ Το ΧΩΝΙ.

(αν δεν σας το διδάσκουν στα βιβλία σας, όταν ζούσαμε στην Ελλάδα τη γερμανική κατοχή του 1940, επειδή το πρώτο πράγμα που έκαναν οι ναζί ήταν να ελέγξουν τα ΜΜΕ, τα βράδια έβγαινε στις γειτονιές Το ΧΩΝΙ.
Το ΧΩΝΙ ήταν ανήλικα παιδιά που έβγαιναν το βράδυ και φώναζαν τις πραγματικές ειδήσεις στους Έλληνες, κρυφά από τις γερμανικές περιπολίες που αν τους έπιαναν, τους σκότωναν.
Σήμερα που ζούμε μια νέα ιδιότυπη κατοχή στην Ελλάδα, Το ΧΩΝΙ ξανακυκλοφόρησε. Μόνο που σήμερα δεν κρύβεται. Βγαίνει μπροστά και φανερά και φωνάζει μ' όλες του τις δυνάμεις. Και απαντά σε προκλητικούς Γερμανούς...
Άρα...
ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ BILD. ΣΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΤΟ ΧΩΝΙ
(και απαντάει στην προκλητική ανοησία που τόλμησες να δημοσιεύσεις).


Βild: Αγαπητοί Έλληνες,
--------------------------
Το ΧΩΝΙ: Αγαπητοί Γερμανοί,


Βild: είστε περήφανος λαός, περήφανη χώρα. Αύριο έχετε για πολλοστή φορά εκλογές.
--------------------------
Το ΧΩΝΙ: ναι, είμαστε υπερήφανος λαός, περήφανη χώρα. Δεν ξέρω αν όλοι οι λαοί μπορούν να αισθάνονται υπερήφανοι για την ιστορία τους. Εμείς που δεν έχουμε ναζιστικά κατάλοιπα, αισθανόμαστε.


Βild: Εσείς λέτε: Είμαστε ελεύθεροι.
--------------------------
Το ΧΩΝΙ: Εσείς λέτε: Δεν είμαστε οι σύγχρονοι νεοναζί κατακτητές της Ευρώπης


Βild: Η BILD σάς λέει: Είναι στο χέρι σας.
-------------------------
Το ΧΩΝΙ: Το ΧΩΝΙ σας λέει: Είναι στο χέρι σας να το αποδείξετε



Βild: Έχει διαφορά.
---------------------------
Το ΧΩΝΙ: Αυτό και αν έχει διαφορά.


Βild: Αν δεν θέλατε τα δισεκατομμύρια τα δικά μας, από μας είχατε το ελεύθερο να εκλέγετε τον κάθε αριστερό ή δεξιό καραγκιόζη που θέλετε.
--------------------------
Το ΧΩΝΙ: Αν δεν θέλατε τα δισεκατομμύρια τα δικά μας, από εμάς έχετε το ελεύθερο να πουλήσετε τα υποβρύχια που γέρνουν σε άλλους λαούς και χώρες. Μέχρι τώρα πάντως, σε εμάς τα πουλούσατε.



Βild: Αλλά εδώ και πάνω από δυο χρόνια, η κατάσταση έχει ως εξής: Τα ΑΤΜ σας εξακολουθούν να βγάζουν ευρώ μόνο γιατί τα βάλαμε εμείς, οι Γερμανοί, και τα υπόλοιπα κράτη που έχουν το ευρώ.
------------------------
Το ΧΩΝΙ: Όμως εδώ και πάνω από δύο χρόνια η κατάσταση έχει ως εξής: Τα ΑΤΜ σας εξακολουθούν να βγάζουν ευρώ γιατί βρήκατε την ευκαιρία να ξεζουμίσετε την Ελλάδα με τους τοκογλυφικούς τόκους που επιβάλατε σ’ ένα μέλος της «ευρω- οικογένειάς σας», και να κερδίσετε δισεκατομμύρια από το θάνατο και τη δολοφονία του ελληνικού λαού. Επίσης, τα ATM σας εξακολουθούν να βγάζουν ευρώ επειδή στην Ελλάδα δεν βρέθηκε τόσα χρόνια ούτε ένας πραγματικός ηγέτης να τολμήσει να ζητήσει και να διεκδικήσει τα εκατοντάδες δισεκατομμύρια που χρωστάτε στην Ελλάδα από τις πολεμικές αποζημιώσεις και το κατοχικό δάνειο. Επίσης τα ΑΤΜ σας εξακολουθούν να βγάζουν ευρώ γιατί στη Γερμανία δεν υπολογίζετε το έλλειμμά σας με τον τρόπο που υποχρεώσατε την Ελλάδα να το υπολογίσει. Αν το κάνατε, θα βρισκόσασταν ελλειμματικοί κατά κάποια τρις επιπλέον !!! Άρα, τα ΑΤΜ σας εξακολουθούν να βγάζουν ευρώ επειδή εσείς συνεχίζετε να το παίζετε κατακτητές και οι δικοί μας πολιτικοί συνεχίζουν να είναι εθελόδουλοι. Για αυτό τα ΑΤΜ σας εξακολουθούν να βγάζουν ευρώ. Αλλιώς θα έβγαζαν λουκάνικα..


Βild: Ότι παρόλα αυτά στην Ελλάδα μας βρίζουν Ναζί, δεν το βρίσκουμε αστείο. Τέλος πάντων.
----------------------------
Το ΧΩΝΙ: Ότι παρόλα αυτά στην Ελλάδα σας βρίζουν Ναζί, δεν το βρίσκουμε παράλογο. Τέλος πάντων.


Βild: Για να καταλαβαινόμαστε όμως: Εάν κερδίσουν τις εκλογές τα κόμματα που θέλουν να τελειώσουν με τη λιτότητα και με τις μεταρρυθμίσεις παραβιάζοντας κάθε συμφωνία – θα σταματήσουμε να πληρώνουμε. Η συμφωνία ήταν: εσείς φτιάξτε τη χώρα σας και εμείς στο μεταξύ θα σας βοηθήσουμε.
----------------------------
Το ΧΩΝΙ: Για να καταλαβαινόμαστε όμως. Το γεγονός ότι θα σχηματίσουν κυβέρνηση στην Ελλάδα τα αγαπημένα σας κόμματα, που σας έχουν εγγυηθεί γραπτώς την υποτέλειά τους, δεν σημαίνει ότι καθαρίσατε με τον ελληνικό λαό. Ελπίζω να μπορείτε να αντιληφθείτε το προσωρινό του πράγματος και να μην κάνετε λάθος εκτιμήσεις. Είχαν όλα τα ΜΜΕ μαζί τους, τρομοκράτησαν, είπαν ψέματα, έκοψαν κάθε αντίθετη φωνή και κέρδισαν για λίγο. Για πολύ λίγο. Έκαναν συμφωνία να μην επιβληθούν τα νέα μέτρα όσο είχαμε προεκλογική περίοδο (που κράτησε τελικά 2 μήνες) και ο κόσμος πίστεψε ότι αυτά τελείωσαν. Πόσο θα κρατήσει αυτό το ψέμα; Πόσο;
Εμείς νομίζαμε ότι η συμφωνία ήταν: Εμείς θα φτιάξουμε τη χώρα μας και εσείς θα βοηθήσετε. Τελικά όμως αποδεικνύεται ότι εσείς θέλετε να γίνει η χώρα μου… ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΣΑΣ το οποίο θέλετε να εκποιήσετε, υπηρετώντας τους διεθνείς γύπες – τοκογλύφους προς το συμφέρον σας. Άρα, τη συμφωνία την παραβιάσατε εσείς. Μας επιβάλατε την παραίτηση από την εθνική κυριαρχία της χώρας. Στελέχη σας μιλούν ανοικτά για το ελληνικό ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ και θέλετε όλα αυτά να τα θεωρήσουμε λογικά και να τα καταλάβουμε; Αυτό μόνο ο νέος συνομιλητής σας κ. Σαμαράς μπορεί να το κάνει. Ο απλός Έλληνας πολίτης δεν το καταπίνει με τίποτα. Ούτε το καταλαβαίνει. Ούτε το θεωρεί λογικό. Να το ξέρετε. Να μην λέτε ότι δεν σας το είπαμε.


Βild: Εάν εσείς αυτό δεν το θέλετε πια, ούτε εμείς το θέλουμε.
------------------------------
Το ΧΩΝΙ: Εάν εσείς δεν καταλαβαίνετε ότι με την πρακτική σας οδηγείτε την Ευρώπη στη διάλυσή της, τότε δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Εάν εσείς θέλετε την Ευρώπη που η Μέρκελ θα κάνει κουμάντο σε συνεννόηση με τους τραπεζίτες ανάλογα με τα προσωπικά της συμφέροντα, αυτή την Ευρώπη δεν τη θέλουμε με τίποτα και θα αγωνιστούμε να τη γκρεμίσουμε. Και στα συντρίμμια της θα θεμελιώσουμε μια νέα Ευρώπη των λαών, όπως θα έπρεπε να είναι.


Βild: Είναι στο χέρι σας.
----------------------------
Το ΧΩΝΙ: Είναι στο χέρι σας. Αλλάξτε τροπάριο πριν είναι αργά. Δεν καταλαβαίνετε τι κάνετε. Θα καταλάβετε όμως… Και θα σας ξαναγράψει η ιστορία με τα χρώματα που έχετε συνηθίσει.


Βild: Αύριο έχετε εκλογές. Επιλογές όμως δεν έχετε. Θα επιλέξετε μεταξύ επίπονης σύνεσης και ολοκληρωτικής καταστροφής.
---------------------------
Το ΧΩΝΙ: Εσείς είστε οι ισχυροί αυτή τη στιγμή. Επιλογές όμως δεν έχετε. Θα επιλέξετε μεταξύ των τραπεζιτών και των λαών. Αυτή τη φορά, τα πράγματα δεν θα εξελιχθούν όπως στις φαντασιώσεις σας που δουλεύουν οι ευρωπαϊκοί λαοί ως δούλοι των Γερμανών τραπεζιτών. Αυτή τη φορά τα πράγματα οδηγούνται σε τραγική κατάληξη…


Βild: Και πολύ φοβόμαστε: δεν το έχετε καταλάβει ακόμα.
---------------------------
Το ΧΩΝΙ: και πολύ φοβόμαστε: δεν το έχετε καταλάβει ακόμα.


Φιλικά,
Η Bild σας».

Φιλικά
Το ΧΩΝΙ σας».


Από : www.toxwni.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

UA-49932466-1