Πανό ΕΠΑΜ Αχαρνών - Καματερού

Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Η Τιμωρία των ενόχων ξεκίνησε ήδη ... ΠΑΣΟΚ 13,18% - ΝΔ 18,85% ...

Ο Ελληνικός Λαός μίλησε ... και με τρόπο σαφή αποφάσισε το Τέλος του Δικομματισμού και της μεταπολίτευσης. Τα αποτελέσματα για τα κόμματα της προδοσίας του Λαού και της Χώρας δεν δίνουν κανένα περιθώριο για δημοσιογραφικές ερμηνείες διάσωσης τους από το MEGA, το ΣΚΑΪ και τους λοιπούς συνεργάτες της Κατοχής. 

Ταυτόχρονα δυστυχώς αποδείχθηκε ότι τα κόμματα εξουσίας που καλλιέργησαν τον εκφασισμό των στελεχών και οπαδών τους, που έκαναν στην πράξη κουρέλια το Σύνταγμα και την Δημοκρατία οδήγησαν τους Νεοναζί της Χρυσής Αυγής στο Κοινοβούλιο.

Ο μόνος σαφώς κερδισμένος από την εκλογική αναμέτρηση είναι ο ΣΥΡΙΖΑ με το πρωτόγνωρο για αριστερό κόμμα; ποσοστό 16,78%, ποσοστό που του δίνει την 2η θέση και τον θέτει προ των ευθυνών του απέναντι στο Λαό και το μέλλον αυτής της χώρας ...

Εμείς στο Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο θεωρούμε ότι αυτό το μέλλον δεν μπορεί να είναι αυτό της Ευρώπης των Τραπεζών και των λογικών κατάργησης της Εθνικής Κυριαρχίας και Λαϊκής Ανεξαρτησίας. 

Δώσαμε μια μάχη μέσα σε εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες. Ουσιαστικά αποκλεισμένοι από τα ΜΜΕ και τον Τύπο, με πενιχρά οικονομικά μέσα και μια κολοβή προεκλογική περίοδο, προσπαθήσαμε να φτάσουν τα προτάγματα μας σε όσους περισσότερους Έλληνες ήταν αυτό δυνατό και σε σημαντικό βαθμό το καταφέραμε. 

Δυστυχώς το μήνυμα του ΟΧΙ δεν μπόρεσε να φτάσει και να γίνει κατανοητό σε τόσους ψηφοφόρους όσους απαιτεί το καλπονοθευτικό εκλογικό σύστημα με αποτέλεσμα να μην έχουμε φωνή στην Βουλή.

Η φωνή μας όμως έχει δυναμώσει στον Λαό και αυτό θα φανεί από σήμερα στην καθημερινή μας παρουσία στους αγώνες για ανατροπή της Κατοχής και των πολιτικών των Μνημονίων που χρησιμοποιεί ως εργαλεία ....

Τα μέλη του πυρήνα Αχαρνών και Βορειοδυτικών προαστίων υπερέβαλαν εαυτούς και τα ανθρώπινα όρια αντοχής στην προσπάθεια τους να υποστηρίξουν και τον υποψήφιο τους Γιάννη Χολίδη αλλά και τους υποψήφιους του Ε.Πα.Μ. στην Αττική και την Β' Αθηνών, γεγονός που αποδεικνύει ότι όχι μόνο είναι αγωνιστές αλλά και διαθέτουν την Δημοκρατική αγωγή που σε υποχρεώνει να υπερασπίζεσαι με ορμή και επιμονή τις επιλογές που προέρχονται από τον Λαό για τον Λαό. 

Ευχαριστούμε όλους όσους μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους και την ψήφο τους και τους καλούμε να είναι μαζί μας και στους αγώνες που έρχονται άμεσα μπροστά μας για ανακοπή των καταστροφικών σχεδίων των δοσίλογων πολιτικών δυνάμεων, την απελευθέρωση της Πατρίδας και την επαναφορά την Δημοκρατίας.

Το μέλος του Πυρήνα Αχαρνών Η.Α. 

1 σχόλιο:

  1. Δυστυχώς ακόμα και μετά απ'όσα πέρασε ο Έλληνας τα τελευταία 2 χρόνια, δεν έμαθε να σκέφτεται βάσει λογικής, παρασυρρόμενος από τα πιασάρικα συνθήματα και οργή. Αν και είχαμε αρκετές θετικές ενδείξεις, όπου τα πρατάγματα του Μετώπου έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην τελική απόφαση. Μπορούσαμε, εάν βέβαια είχαμε τα απαραίτητα μέσα προβολής, από τα οποία είμασταν αποκλεισμένοι, να διαμορφώσουμε τις γνώμες των πολιτών παρουσιάζοντας τις προτάσεις μας και είμαι σίγουρος ότι αρκετοί θα τις είχαν δεχτεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

UA-49932466-1