Πανό ΕΠΑΜ Αχαρνών - Καματερού

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Θύμα της ανάπτυξης η Βιοχάλκο, του πιτσιρίκου

Η Βιοχάλκο μεταφέρει την έδρα της στο Βέλγιο, και στο εξής θα παίζει στο γήπεδο της Άντερλεχτ. Η διοίκηση της Βιοχάλκο ανακοίνωσε πως η Ελλάδα έχει πια ανάπτυξη και πρωτογενές πλεόνασμα, οπότε η Βιοχάλκο δεν μπορεί να ακολουθήσει αυτούς τους τρελούς ρυθμούς και μεταναστεύει.

Ο Αντώνης Σαμαράς είπε πως η Βιοχάλκο θα επιστρέψει στην Ελλάδα το 2021, όταν θα γιορτάσουμε τα 200 χρόνια από την επανάσταση του ’21.

Σύμφωνα με τον Αντώνη Σαμαρά, είναι θετική εξέλιξη η μεταφορά της έδρας της Βιοχάλκο στο Βέλγιο, γιατί θα δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας. Στο Βέλγιο.

Ο έγκριτος τραπεζογράφος -μόλις εμπλούτισα την πλούσια ελληνική γλώσσα με μια ακόμα λέξη- Μπάμπης Παπαδημητρίου είπε πως η Βιοχάλκο δεν είναι σοβαρή σαν την Χρυσή Αυγή. 

Το παράδειγμα της Βιοχάλκο ετοιμάζονται να ακολουθήσουν και άλλες ελληνικές επιχειρήσεις.
Τα Jumbo θα μεταφέρουν την έδρα τους στο Φαρ Ουέστ, τα Μικρογεύματα Γρηγόρης στην Κόκκινη Μηλιά και ο Ολυμπιακός στη Χαμένη Ατλαντίδα. 

Ο Αντώνης Σαμαράς δήλωσε πως πρέπει όλες οι ελληνικές επιχειρήσεις να μεταφέρουν την έδρα τους στο εξωτερικό, επειδή, με αυτόν τον τρόπο, σπάνε τα ελληνικά σύνορα και ανοίγονται στην παγκόσμια αγορά. 

Πηγές από το Μαξίμου αναφέρουν πως ο Αντώνης Σαμαράς είπε στους συνεργάτες του πως, αν φύγουν από τη χώρα όλες οι ελληνικές επιχειρήσεις και όλοι οι Έλληνες, η Ελλάδα θα γίνει η πρώτη οικονομία του πλανήτη. 

Όπως ήταν αναμενόμενο, η μεταφορά της έδρας της Βιοχάλκο στο Βέλγιο -και οι ελληνικές επιχειρήσεις που ετοιμάζονται να την ακολουθήσουν- έχουν προκαλέσει ενθουσιασμό στους ξένους επενδυτές που σκοτώνονται για το ποιος θα πρωτοεπενδύσει.
Στο Βέλγιο. 

(Κρίμα που η Βιοχάλκο δεν είναι κρατική. Θα μπορούσαμε να την ιδιωτικοποιήσουμε και να την κρατήσουμε εδώ. Στην πατρίδα. Στην πατρίδα που δεν έχει κεφάλαιο.)
(Εν τω μεταξύ, εσείς συνεχίστε να τα βάζετε με τους μετανάστες που έρχονται στην Ελλάδα και να πανηγυρίζετε για τα κεφάλαια που εγκαταλείπουν την Ελλάδα. Εδώ, σε αυτόν τον τόπο, γεννήθηκε η Λογική, άλλωστε.)


Πηγή: Pitsirikos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

UA-49932466-1